Domaindot.al

- Rreth Nesh

Domaindot.al eshte pjese e InterMedia SHPK dixhital marketing dhe softuer kompani I akredituar si domain regjistrar nga AKEP per regjistrimi domainesh .al .com.al , gove.al. .org .al etj. Ne ofrojme gjithashtu sherbime te tjera si hosim faqe internet, certifikat ssl, server ate detikuar dhe zhvillim faqe internet per cdo lloje kategorie biznesesh. Vizioni yne eshte te cojme klientet ne suksesin e nje marketing professional nepermjet 1 webi te mire dizenjuar dhe optimizuar ne seo ku garantohet top indeks ne motored e kerkimit.

Regjistrari nr.1 i domaineve ne Shqiperi

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë web hosting i përbashkët, VPS hosting dhe server te dedikuar. Ndërsa operojmë kryesisht me serverë në Evropë, ne ofrojmë gjithashtu hosting lokal për klientët me trafik të madh në Shqipëri, të gatshëm për të përfituar nga rrjeti lokal. Kompania jonë ofron plane të përballueshme të mbajtjes në internet, të dizajnuara për të ndihmuar bizneset e vogla të maksimizojnë praninë e tyre në internet.

Aftësitë dhe Ekspertiza jonë


Domaindot.al është një regjistrues i akredituar domain .AL, duke ofruar shërbime për regjistrimin e .AL, .COM.AL, .ORG.AL, .NET.AL, EDU.AL domains si dhe TLD të tjera.

Ne ofrojmë një grup të plotë shërbimesh domeni, duke përfshirë transferimet e emrave të domenit, rinovimet e emrave të domenit, mbrojtjen e skadimit të domenit dhe shërbimet e privatësisë së domenit.

Aftesi Menaxhimi

95%

Punet Ne Kohe

90%

Multi Tasking

95%