SERVERA TE DEDIKUAR

Më fleksibël sesa hostimi i përbashkët. Beni gati servera te dedikuar brenda 12 orëve. Merrni kontroll të plotë mbi serverin tuaj, duke përfshirë zgjedhjen e sistemit operativ, harduerit, konfigurimeve të murit të zjarrit etj.

TIRAN-1

€175.00 / në muaj

 • €100.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (4 THREADS) CPU
 • 4 GB RAM
 • 500GB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN
FILLO PLANIN

TIRAN-2

€225.00 / në muaj

 • €50.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (8 THREADS) CPU
 • 8 GB RAM
 • 1 TB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN
FILLO PLANIN

TIRAN-3

€250.00 / në muaj

 • €50.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (4 THREADS) CPU
 • 16 GB RAM
 • 500GB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN
FILLO PLANIN

Cfare perfshin nje server i dedikuar?

Kur bëhet fjalë për faqet e internetit me trafik të lartë, një server i dedikuar është i nevojshëm për shumë arsye. Serveri i dedikuar ju lejon të keni një server të tërë për faqen tuaj të internetit, aplikacionet dhe biznesin tuaj – të gjitha për veten tuaj. Infrastruktura me një qiramarrës, sasia e madhe e hapësirës (magazinimi) dhe fuqia e gjerë përpunuese garantojnë që ju të mos shqetësoheni për problemet nga ndarja e burimeve me klientët e tjerë. Për më tepër, ju mund të organizoni shumë site dhe të ekzekutoni aplikacione të shumta me shpejtësi të përpunimit tepër të shpejtë dhe siguri të nivelit të lartë. Kjo është ajo që u jep serverëve të dedikuar një përfitim të madh ndaj llojeve të tjera të serverëve.

GARANCI TE PERHERSHME

Të gjithë serverët e dedikuar garantohen të jenë online në 99.9% të kohës

SISTEMET OPERATIVE

Ne ofrojmë mbështetje për versione të ndryshme të Linux OS (CentOS, Debian etj).

BANDWIDTH

Të gjithë serverët e dedikuar kanë një kufi të gjerësisë së brezit 5 TB/muaj.

KOHA E KONFIGURIMIT

Nëse serveri i dedikuar është i disponueshëm në qendrën e të dhënave, ai do të konfigurohet brenda 12 orëve.