Web Dizajn

A e dini që për shumicën e bizneseve është më përfituese një faqe interneti se sa një zyrë? Prandaj, pavarësisht se ç’produkte apo shërbime cilësore ofron kompania apo institucioni juaj, nëse nuk gjendesh në web, atëherë ti nuk ekziston në sytë e atyre që kërkojnë online ato produkte apo shërbime. Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Porosit web-in tend

Zgjidhni faqen e internetit që dëshironi të ndërtoni.


Dedikuar klientëve për zhvillimin e faqes së internetit të cilësisë më të lartë, si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionet më praktike dhe SEO për motorët e kërkimit. Ndërtoni një faqe interneti me InterMedia LLC që i jep rezultate me ndikim biznesit tuaj duke rritur shikueshmërinë/prezencën tuaj në internet kudo në internet.

Web Base

149€

 • Disajn Bazik
 • Mobile Responsive
 • Logo Biznesi
 • WebMail Falas
 • 250 MB Hapesire
 • 250 MB Bandwidth
 • SEO

Web Standart

219€

 • Disajn Standart
 • Mobile Responsive
 • Logo Biznesi
 • 2+ Webmails
 • 500 MB Hapesire
 • 500 MB of Bandwidth
 • SEO

Web Business

289€

 • Disajn Profesional
 • Mobile Responsive
 • Slider Revolution
 • 2+ Webmail
 • 1 GB Hapesire
 • 1 GB Bandwidth
 • SEO
 • 10+ Web Pages

Web E-Commerce

489-889€

 • Disajn E-commerce
 • Mobile Responsive
 • Slider Revolution
 • Logo Biznesi
 • 2+ Webmails
 • 1 GB Hapesire
 • 1 GB Bandwidth
 • SEO