Domaindot.al

Regjistrari nr.1 i domaineve ne Shqiperi

Filloni kërkimin e emrit të domain-it tuaj

.al €10.00   .com.al €12.99   .org.al €12.99   .com €9.90   .email €21.76

A e keni nje domain? Transferojeni ketu!
Lista e domaineve te disponueshem

Veçorite e Planeve Hosting

  Me e kerkuara

.al

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€11.99

€10.00

Kerko Tani

.com.al

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€14.99

€12.99

Kerko Tani

.com

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€11.90

€9.90

Kerko Tani

.email

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€24.50

€21.76

Kerko Tani

.social

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€28.90

€25.00

Kerko Tani

.biz

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€18.40

€16.00

Kerko Tani

.org

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€15.00

€13.00

Kerko Tani

.info

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€15.00

€13.00

Kerko Tani

.net

Regjistrim | Rinovim | Transferim

€14.60

€13.00

Kerko Tani

Filloni kërkimin e emrit të domain-it tuaj

.al €10.00   .com.al €12.99   .org.al €12.99   .com €9.90   .email €21.76

Transfero domain-in tuaj me domaindot.al
Rregjistrohu ne Domaindot

Transferta Domain

Transfertat nga regjistraret e tjerë

Domain-et .al mund të transferohen përmes një kodi autorizimi (i njohur gjithashtu si kod EPP, kod AUTH ose çelës transferimi). Ky kod mund të merret nga regjistruesi juaj aktual. Nëse regjistruesi juaj është AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare të Shqipërisë), kodi mund të merret pasi ta keni kërkuar nga pronari.(registrar) contact of your domain.

Transfertat me domaindot.al

Nëse transferimi ndodh brenda domain-eve Domaindot.al (transferimi nga një klient në një tjetër), pronari i domainit duhet të hapë një biletë duke kërkuar një kërkesë Push. Në biletë duhet të përmendet emri i domain-it dhe emaili i pronarit të ri. Llogaria e emailit shërben si një identifikues për llogarinë e pronarëve të rinj. Kontakti (regjistruesi) i domenit tuaj.

Periudha e Transfertes

Pasi të sigurohet Kodi i AUTH-së (ose i njohur edhe si Kodi EPP), transferimi do të bëhet brenda pak çastesh. Nëse transferimi është i brendshëm, nga një klient i Domaindot.al te një klient tjetër, duhet të hapet një biletë me Push-Request. Bileta duhet të përmendë një ndryshim të pronësisë me një kërkesë shtytjeje për kontaktin e domenit.(regjistruesit) të domenit tuaj.