Gjithçka që ju nevojitet për të hapur një faqe interneti.

HOSTIM WEB

  • I shpejtë, i sigurt dhe gjithmonë online

  • Me rrezik zero, 100% garanci për kthimin e parave

  • Certifikata SSL Falas

Duke Filluar Nga  €9.99 / në vit

Planet Web-Hosting

Planet dhe çmimet e hostimit të webit

Ne kemi një plan për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

Vetem.al
€9.99 / në vit

1 GB HAPESIRE NE DISK


5GB BANDWIDTH


1 SITE DINAMIK


cPanel


2 LLOGARI FTP


5 LLOGARI E-MAIL


24/7 SUPPORT


Ble Tani
Mercury
€19.99 / në vit

3 GB HAPESIRE NE DISK


20GB BANDWIDTH


2 SITE DINAMIK


cPanel


5 LLOGARI FTP


10 LLOGARI E-MAIL


24/7 SUPPORT


Ble Tani
Earth
€35.99 / në vit

10 GB HAPESIRE NE DISK


100GB BANDWIDTH


SITE DINAMIKE PA LIMIT


cPanel


LLOGARI FTP PA LIMIT


LLOGARI E-MAIL PA LIMIT


24/7 SUPPORT


Ble Tani
Mars
€71.99 / në vit

100 GB HAPESIRE NE DISK


200GB BANDWIDTH


SITE DINAMIKE PA LIMIT


cPanel


LLOGARI FTP PA LIMIT


LLOGARI E-MAIL PA LIMIT


24/7 SUPPORT


Ble Tani

Veçorite e Planeve Hosting

1-KLIK INSTALLER

Instalimi me 1 klikim i 125+ aplikacioneve falas (WordPress, Drupal, Joomla, etj.).

GARANCI 90 DITE KTHIMI I PARAVE

Ju mund të paguani në mënyrë të sigurt përmes kartës së kreditit ose debitit, PayPal ose Bitcoin dhe gjithashtu mund të gëzoni garanci 90-ditore të kthimit të parave për çdo plan Shared Hosting – pa pyetje!

cPanel

Mund të konfiguroni dhe menaxhoni lehtësisht llogarinë tuaj hosting, duke përdorur cPanel, panelin më të njohur të kontrollit në botë!

MIGRIM FALAS

Transferojeni sot në Domaindot.al! Migrim falas i pritjes pa ndërprerje dhe humbje të të dhënave.

24/7 SUPORT TEKNIK

Mbështetja jonë teknike është në dispozicion 24/7 për t'ju ndihmuar në çdo hap të udhëtimit tuaj në internet dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve që lidhen me shërbimin tuaj të mbajtjes në internet.

BACKUP

Beni backup automatikisht të dhënat e planit tuaj një herë në javë, për t'u siguruar që nuk do të humbisni asgjë!

Planet me te mira te hostimit per ta shfaqur biznesin tuaj online

Një shërbim shared hosting është një shërbim hostimi në internet ku shumë faqe interneti qëndrojnë në një server të përbashkët të lidhur me internetin. Kostoja e përgjithshme e mirëmbajtjes së serverit shpërndahet në shumë klientë.

Një shërbim shared hosting është një shërbim hostimi në internet ku shumë faqe interneti qëndrojnë në një server të përbashkët të lidhur me internetin. Kostoja e përgjithshme e mirëmbajtjes së serverit shpërndahet në shumë klientë.

Një shërbim shared hosting është një shërbim hostimi në internet ku shumë faqe interneti qëndrojnë në një server të përbashkët të lidhur me internetin. Kostoja e përgjithshme e mirëmbajtjes së serverit shpërndahet në shumë klientë.

Pse te zgjdhni Domaindot?

Cdo kush mund te regjistroje domain .al .com .al pa asnje veshtiresi. Domaindot.al eshte lider ne regjistrimet e domaineve .al I akredituar nga AKEP si regjistrar ku munde te blini emerin e biznesit tuaj .al. Ne gjithashtu ju ofrojme hostim dhe ssl me cmim konkurues ne treg dhe zhvillim faqe internet per biznesin tuaj.

I shpejte dhe i besueshem
E Lehte per tu perdorur
Karakteristika të shkëlqyera
24/7 Support