Web Dizajn

Dedikuar klientëve për zhvillimin e faqes së internetit të cilësisë më të lartë, si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionet më praktike dhe SEO për motorët e kërkimit. Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Cilesi - Optimizim- Responsivitet

Porosisni Web-in tuaj

Zgjidhni faqen e internetit që dëshironi të ndërtoni.

Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Web Base

Duke filluar nga

€199.00

Kurse 60%

Bli Tani

Veçoritë

Disajn Bazik

Mobile Responsive

Logo Biznesi

WebMail Falas

250 MB Hapesire

250 MB Bandwidth

Certifikate SSL

SEO

E Rekomanduar

Web Standard

Duke filluar nga

€299.00

Kurse 60%

Bli Tani

Veçoritë

Disajn Standart

Mobile Responsive

Logo Biznesi

Banner Slider

2+ WebMails

500 MB hapësirë ​​ruajtëse

500 MB Bandwidth

Certifikate SSL + SEO

Web Business

Duke filluar nga

€399.00

Kurse 60%

Bli Tani

Veçoritë

Disajn Profesional

Mobile Responsive

Logo Biznesi

Banner Slider

2+ WebMails

1 GB hapësirë ​​ruajtëse

250 MB Bandwidth

Certifikate SSL + SEO

Web E-Commerce

Duke filluar nga

€599.00

Kurse 60%

Bli Tani

Veçoritë

Dizajn E-commerce

Produkte të shumëta

Mobile Responsive

Banner Slider

Logo Biznesi

5+ Webmails

1 GB hapësirë

Certifikate SSL + SEO

A e dini që për shumicën e bizneseve është më përfituese një faqe interneti se sa një zyrë? Prandaj, pavarësisht se ç’produkte apo shërbime cilësore ofron kompania apo institucioni juaj, nëse nuk gjendesh në web, atëherë ti nuk ekziston në sytë e atyre që kërkojnë online ato produkte apo shërbime. Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Disa nga Punet Tona