Rreth Nesh

Domaindot.al eshte pjese e InterMedia SHPK dixhital marketing dhe softuer kompani I akredituar si domain regjistrar nga AKEP per regjistrimi domainesh .al .com.al , gove.al. .org .al etj. Ne ofrojme gjithashtu sherbime te tjera si hosim faqe internet, certifikat ssl, server ate detikuar dhe zhvillim faqe internet per cdo lloje kategorie biznesesh.

Na Kontaktoni

Domaindot.al eshte Regjistrari nr.1 i domaineve ne Shqiperi

Portali Domaindot

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë web hosting i përbashkët, VPS hosting dhe server te dedikuar. Ndërsa operojmë kryesisht me serverë në Evropë, ne ofrojmë gjithashtu hosting lokal për klientët me trafik të madh në Shqipëri, të gatshëm për të përfituar nga rrjeti lokal. Kompania jonë ofron plane të përballueshme të mbajtjes në internet, të dizajnuara për të ndihmuar bizneset e vogla të maksimizojnë praninë e tyre në internet.

Vizioni yne eshte te cojme klientet ne suksesin e nje marketing professional nepermjet 1 webi te mire dizenjuar dhe optimizuar ne seo ku garantohet top indeks ne motoret e kerkimit.

Siguria e Performances

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Animi adipisci earumt recusandae tempora ipsa debitis, dolor commodi!

Hostim i Optimizuar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Animi adipisci earum aliquam cum at reebitis, dolor commodi!

Ide Inovative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Animi adipisci earuandae tempora ipsa debitis, dolor commodi!

Suport Teknik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing earum aliquam cum at recusandae tempora ipsa debitis, dolor commodi!

Domaindot.al është një regjistrues i akredituar domain .AL, duke ofruar shërbime për regjistrimin e .AL, .COM.AL, .ORG.AL, .NET.AL, EDU.AL domains si dhe TLD të tjera. Ne ofrojmë një grup të plotë shërbimesh domeni, duke përfshirë transferimet e emrave të domenit, rinovimet e emrave të domenit, mbrojtjen e skadimit të domenit dhe shërbimet e privatësisë së domenit.

.al €10.00   .com.al €12.99   .org.al €12.99   .com €9.90   .email €21.76

Domaindot.al ju ndihmon per rritjen e prezences online

Hostim webi  

Planet tona hosting janë krijuar për të ndihmuar blogerët dhe bizneset e vogla të maksimizojnë praninë e tyre në internet.

Planet tona te hostimit

Zgjidhni zgjidhjen më të mirë për blogun, dyqanin tuaj online, portofolin ose aplikacionin në internet.Ne kemi një plan për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

Te gjitha Planet

Regjistrim Domain  

Gjeni domain emerin dhe regjistroheni online me regjistrar te akredituar nga AKEP. Ne nuk regjistrojme vetem .al .com.al domaine por dhe globale sipas kerkesave tuaja per kerkesa specifike na kontaktoni dhe ne ju shkruajme.

.al €10.00   .com.al €12.99   .org.al €12.99   .com €9.90   .email €21.76

Transfero domain-in tuaj me domaindot.al
Lista e domaineve te disponueshem

Web Dizajn  

Dedikuar klientëve për zhvillimin e faqes së internetit të cilësisë më të lartë, si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionet më praktike dhe SEO për motorët e kërkimit. Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Planet Web